Sonny Van Dooren
  • slidebg1
  • slidebg1

Verwarming detail

CONDENSERENDE GASWANDKETELS MET EEN HOOG RENDEMENT

Condensatieketels zijn uitermate geschikt voor iedere woning of appartement. Door de condensatietechniek herbruiken ze een groot deel van hun rookgassen, waardoor ze een veel hoger rendement halen dan een conventionele verwarmingsketel. Onze leveranciers Vaillant en Weisshaupt vervaardigen condenserende gas ketels zowel voor wand –als vloermodellen die uw woning op een efficiënte manier van verwarming en warm water voorzien. Dit soort installatie kan op doorstroom principe of met een boiler geplaatst worden.

VAILLANT warmtepompen: kies voor kwaliteit

Een warmtepomp klinkt u misschien niet echt vertrouwd in de oren, maar toch zijn de voordelen enorm. Met een warmtepomp van Vaillant geniet u bijvoorbeeld van de nieuwste technologie. Wij verzorgen de installatie, het onderhoud en reparatie van dit topmerk.

Zonne boiler
 
Winst voor het milieu, extra rendement voor u
Investeren in een zonneboiler is het goed voor het milieu. De energie die u zelf via de zonnecollectoren genereert, vergt geen enkele fossiele brandstof en is volledig CO2-emissievrij. Bovendien kunt u wanneer u een zonneboiler in uw woning wilt plaatsen, overheidssubsidie aanvragen op de aanschaf!
 
 Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!